השם של בעלי

חדשות כיפה הרב ישראל אלתר 15/06/18 10:28 ב בתמוז התשעח

שאלה

היי,

בעלי חנניה קרוי על שם סבא שלו ז"ל ומשום מה אני חושבת שהשם הזה לא עושה לו טוב מכל מיני סיבות.. תמיד יש לו צרות תביא הוא מצליח להכניס אותנו לבורות לא יודעת אם זה קשור אבל עלה לי בראש אולי השם שלו לא מתאים לו ..

אשמח לתשובה

תשובה

שלום וברכה,

אני עונה תשובה כללית כיוון שאיני מכירכם באופן אישי ואיני יודע מה המקרה המדובר.

לעניות דעתי על מנת להתמודד עם הצרות יש לברר מה הגורם הישיר שלהם ולא לתלות זאת בשמו של הבעל. אם מדובר בדברים כספיים, ניתן להתייעץ עם אירגונים כמו פעמונים, מקימי וכד',

אם מדובר בעניינים זוגיים, ניתן להתייעץ עם מטפל זוגי,

וכן אם מדובר בענייני עבודה וכד'.