המתפלל על חברו

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 16/02/19 23:41 יא באדר א'

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני בן כמעט 25 וטרם לצערי מצאתי את זיווגי

לא רק שיש לי איזו בעיה בריאותית טרם ידועה שהופיעה לפני 3 שנים ואחרי הוצאות של כסף טרם גילו מה. הבעיה שכשאני שר.או קם בבוקר וכו' יש לי כמו ליחות לבנות סמיכות שעולות לגרון ועצם הדיבור עושה כמו כאב בגרון.

כבר כמה שנים שאני מתפלל קבלות וכו' וכלום

ולא מספיק זה חזל אמרו כל המתפלל על חברו נענה תחילה .התפללתי על אנשים וב'ה 2 אנשים כבר התחתנו ואני תמיד מתפלל על חולים

לצערי אני רואה שמה שחזל אמרו אינו מתקיים ועבר כבר מלא זמן מאז

כבר לא מצליח להתפלל כמו שצריך בגלל הגרון אבל משתדל ללכת לתפילות כרגיל וכו'

כמובן שהמתפלל על חברו נעשה בהיסח דעת ולא כל פעם שהתפללתי חשבתי עליי אלא באמת התכוונתי לזה

יש לך איזו עצה? כי אפילו קבלות.ברכות של רבנים.דברי חזל לא עזרו ולצערי טרם התקיימו וכבר עבר מלא זמן

תודה

תשובה

שלום וברכה,

תמשיך במעשיך הטובים, וכמובן שאל תצטער על הדברים הטובים שעשית, שהרי שום דבר לא הולך "לאיבוד".

וכמובן, תמשיך להרבות בתפילות ובתחנונים לפני הקב"ה, שיעזור לך למצוא את הבת הזוג, הראויה לך.

ברכה והצלחה