הטבלת כלים

חדשות כיפה רבני כושרות 02/10/19 15:17 ג בתשרי התשפ

שאלה

שלום רב

הטבלתי כ12 כוסות

לא היו על הכוסות מדבקות. על כוס אחת היה לכלוך לא מוגדר שלמיטב זכרוני הסרתי.

הטבלתי כל כוס 2 או 3 פעמים.

כשהגעתי הביתה נגשתי לשטוף את הכוסות. היה נדמה לי שלגבי אחת הכוסות הרגשתי משהו ביד בזמן ששפשפתי את הכוס...אבל לא הסתכלתי.

איני זוכרת באיזה כוס היה מדובר.

האם עליי לשוב ולהטביל?

תודה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

במקרה זה יש ספק גדול אם אכן היתה חציצה בזמן הטבילה ולכן אין צורך לשוב ולטבול.

בברכה

יצחק דביר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן