החזר כספי לרשת מזון

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/09/19 23:39 טז באלול התשעט

שאלה

קניתי דרך אתר הרשת מזון כמידי שבוע, ולהפתעתי גיליתי שהם טעו לרעתם. במקום חזה עוף שלחו לי פרגיות ותימחרו במחיר חזה עוף שזה כמחצית המחיר. טילפנתי אליהם והם הסבירו שהזמנה באתר נענית לתלונות או לפניות כלשהן , רק דרך שירות לקוחות .

פניתי לשירות לקוחות כמה פעמים והם לא חוזרים אליי. מה עליי לעשות..

הם גם מסרבים לפעולה פשוטה של הגעתי אליהם למשרד עם החזר ההפרש.

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יישר כח על רצונך להיות יהודי טוב ושלם.

העצה שלי היא שתשלח מכתב עם צ'ק על הסכום המדובר למוקד של החברה, ובזה השבת את הטעות שנעשתה.

כתיבה וחתימה טובה

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

.