הזיווג שלי

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 16/06/18 23:23 ג בתמוז התשעח

שאלה

אני רווקה בת 34.

יש עוד סיכוי שאמצא אהבה אתחתן ואביא ילדים?

מה אפשר לעשות ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

את בוודאי עוברת שנים לא קלות כשאת רואה את חברותייך מתחתנות, ואף יולדות ילדים, ואת עדיין ללא בן זוג.

זו תקופה מאוד לא פשוטה, שמי שלא חווה אותה לא יכול להבין זאת.

באמת זה לא קל, אך אנו מאמינים בני מאמינים, ויודעים שה' אוהב אותנו ומחפש עבורנו את הטוב ביותר.

דעי לך, שיש בנות רבות בוגרות ממך בגיל שזכו להתחתן, לזכות לאהבה, והקימו משפחה עם מספר ילדים מכובד. זה מציאותי ביותר.

כמה עצות קטנות:

א. להשתדל להתחזק באמונה שה' אוהב אותנו ורוצה את הטוב ביותר עבורנו.

ב. להמשיך להתפלל לישועה בקרוב.

ג. לעשות את כל ההשתדלות בעניין מציאת החתן. כולל לפנות לשדכנים הגונים שיחפשו בעבורך את האחד המתאים לך.

ד. אינני מכירך, אך לפעמים כדאי ללכת לייעוץ לגלות מה חוסם אותנו בדרך לחופה. (פעמים רבות נתקלתי ברווקים ורווקות שהיו להם חסימות שונות, שאחר ייעוץ נכון הצליחו להתגבר על הקושי והצליחו להגיע לחופה שלהם).

ה. כשאת יוצאת עם בחור, חשוב שתהיה לך מישהי שתלווה אותך. לדעת על מה לחתוך את הקשר ועל מה להתגמש. שתעזור לך לתת את הדגשים הנכונים בפגישה עצמה. (שמעתי הרבה סיפורים על בחורים ובחורות שעשו טעויות תוך כדי פגישות, או שחתכו קשר שהיה יכול להיות הבן זוג שלהם לחיים).

בתפילה שה' ימצא לך את בן הזוג שיעשה אותך מאושרת ושמחה.

בברכה רבה,

הלל.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן