הוצאת מזוזה

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 31/12/19 21:13 ג בטבת התשפ

שאלה

שלום,

במידה ורוצים לבדוק מזוזה על ידי הוצאתה, האם בינתיים ניתן להשאר ללא מזוזה בבית?

תודה!

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

לכתחילה צריך להקפיד לא לישון אפי' לילה אחד, ללא מזוזה, על כן צריך לדאוג שהבדיקה תעשה באותו היום.

אם זה לא מסתדר, צריך להקפיד על שני הדברים הבאים:

א. לא להוריד את כל המזוזות שבבית, בפעם אחת.

ב. לישון בחדר שיש בה מזוזה.

ברכה והצלחה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן