האם ניתן לסמוך על ׳ראיית העתיד׳ של מקובלים?

חדשות כיפה הרב יוגב כהן 02/09/18 23:32 כב באלול התשעח

שאלה

שלום,

כבר למעלה מחמישה חודשים שאני מתלבטת בנושא מסויים. לפני עומדות 2 דרכים ועליי לבחור אחת. מעולם לא הייתי טובה בקבלת החלטות והנושא תמיד הפריע לי.

ההחלטה כל כך תסכלה אותי שלא ידעתי כבר מה לעשות.

שמעתי על מקובל שיכול לעזור לי הלכתי להתייעצות לאחר ששמעתי סיפורי הצלחה.

העלתי בפניו את ההתלבטות והוא אמר לי ללכת בדרך א׳ ואף הוסיף שדרך ב׳ לא תהיה מוצלחת.

האם ניתן לסמוך על זה ? האם לאנשים באמת יש סגולות ?

כעת אני חוששת מדרך ב׳ משום הדברים שאמר אותו מקובל.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום,

מציע לקרוא את אשר כתבתי בקצרה בנושא:

https://yhb.org.il/7660/

בברכת שנה טובה

יוגב כהן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן