האם מותר לי להתארח בשבת במקום שבו האנשים לא שומרים מצוות?

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 09/02/20 14:41 יד בשבט התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב.

דודים שלי לא שומרים מצוות ואני רוצה ללכת אליהם שבת האם מותר לי להתארח שם?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

מותר להתארח שם אם יש צורך גדול, ובלבד שלא תחלל שבת, ולא תהנה מחילול שבת (אלא אם היא בעל כרחך מגיעה אליך כגון רדיו מחדר סמוך שקולו נכנס לחדר שלך). ועיין רמב"ם דעות פ"ה בעניין ההתקרבות והאירוח.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן