האם מותר להשתמש בכל מכשיר טכנולוגי בשבת כדי לדווח על פידופילים?

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 22/07/19 13:29 יט בתמוז התשעט

שאלה

האם מותר להשתמש בכל מכשיר טכנולוגי בשבת כדי לדווח על פידופילים?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

השאלה אינה ברורה דיה.

על איזה דיווח מדובר ?

אם מדובר באדם שפגע בילד - בוודאי.

אם מדובר בסיכון לילדים - בוודאי.

ואם מדובר במצבים אחרים - לא הבנתי מהם אותם מצבים עליהם מדובר.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן