האם זה גזל

חדשות כיפה הרב מוטי דשא 16/07/17 11:55 כב בתמוז התשעז

שאלה

שלום רב,

ברצוני לשאול לגביי גזל?

לפני זמן מה, קניתי אגוזים בתפזורת בסופר היה שלט עם סכום מסויים למאה גרם. קניתי 300 גרם, כאשר יצאתי מהסופר הבחנתי שעל גביי השקית רשום 300 גרם אך רשום בוטנים במקום אגוזים. החיוב היה על סכום נמוך יותר מאשר אמור היה לגבות ממני. כנראה טעות של הקופאית. האם זה גזל? אם כן מה עליי לעשות.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

זה לא גזל זאת טעות. וצריך להעמיד הטועה על טעותו.

בפעם הבאה שתגיע לאותה חנות, נכון לגשת לקופה הראשית ולספר להם על הטעות.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן