דייטים בתקופת קורונה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 25/03/20 20:58 כט באדר התשפ

שאלה

שלום הרב, אם הציעו לי בחור בתקופה הזו יש עניין לדבר טלפונית ולהתחיל ככה את הקשר? זה מרגיש לא טבעי.. ומתחיל את הקשר בצורה עקומה קצת.. מה עצת הרב? אני מאוד רוצה להכיר כבר.. אבל מה אמורים לעשות?

תשובה

שלום

הבה נשקף את מה שאת כותבת.

את כותבת שאת רוצה להכיר ולהתקדם לקראת בניית בית - מצוין;

את כותבת שזה לא טבעי - את צודקת.

את מנתחת שתהיה זו תחילת קשר בצורה קצת עקומה - את צודקת.

אך אם נציב את המשוואה כולה מול לא לעשות דבר, תמצאי את עצמך עושה משהו שנראה יותר טבעי, פחות עקום, אך.... לא עשית דבר !

לכן, בין האלטרנטיבות השונות - נראה שיהיה נכון דווקא לנהוג אחרת: להבין שאנו במצב מיוחד, ואף על פי כן כדאי לעשות את מה שאפשר, כדי שגם במצב המסובך הזה - ייפתח פתח מסוים שאפשר שיצא ממנו הרבה טוב.

האם זה נראה לך ?

כל טוב ובשורות טובות