דאגה ממחשבות על התאסלמות

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 31/12/19 21:41 ג בטבת התשפ

שאלה

כבוד הרב שלום רב

אני כותב לך ורועדות לי הידיים אני בהליך תשובה , סטודנט מדעי המדינה המסיים השנה

הבעיה שעלתה לי ב חודשים האחרונים מאז שהתחלתי לכתוב את הסמינריון שלי במזרח תיכון בו

הצטרכתי לכתוב בנושא מסוים , דבר שהצריך אותי לקרוא את הקוראן לכתיבה ספרותית של המקור ל החלטות מסוימות במדינות המוסלמיות ויחסם למדינת ישראל , מאז אני מרגיש שלא מפסיקות לי מחשבות כפירה לעבור על דתי אני כותב זאת בידיים רועדות כי, התחושה היא שאיין לי שליטה כמו כישוף אני לפעמים יוצא ממצב מסויים מוחק את ההיסטוריה בלחץ תחושה ש המחשבות שלי הן לא שלי ,ו כן אני מבין שאני אומר שאני אומר משהו הזוי! אני כמובן לא לשניה רוצה להפסיק את התהליך שאני עובר ביהדות או ספק באמתותה ולכן אני אומר שזה גם התחושה אני מפחד שזה באמת משהו גדול ממני בדמות כוח שאני לא מבין

מה לעשות ????? והאם מה שאני מרגיש הוא אכן כישוף או משהו דומה?

תשובה

שלום

נא להתקשר אלי

כל טוב