גלגול נשמות ומשפחה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 11/06/19 19:18 ח בסיון התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב דני ארגמן

יש לי שלוש שאלות על גלגול נשמות ועל משפחה ואני יודע שאפשר להינצל מזה אם עושים תשובה אבל אני מתכוון אם מישהו לא עשה תשובה

1. האם נשמה זוכרת את כל הגלגולים שהיא עברה

2 . האם משפחה יכולה להתחלף כאילו אם אדם עובר גלגול נשמות אז המשפחה שלו מהגלגול הקודם כבר לא נחשבת המשפחה שלו או שהיא עדיין המשפחה שלו?

3 . האם בעולם הבא אחרי הגאולה האם נזכור מי היינו ואת המשפחה שלנו ונוכל להיות ולהיפגש עם המשפחה שלנו ?

וגם קראתי בספר הגלגולים של הארי הקדוש קצת על זה ולפי מה שהבנתי המשפחה לא יכולה להתחלף והיא קשורה בנשמות בקשר מיוחד אבל אני שואל כדי להיות בטוח כי אתה מבין יותר ממני אז רציתי לדעת בהרחבה ובהבנה ברורה יותר

ואם אתה לא יכול לענות לי על השאלות האלו אתה יכול לפחות לעזור לי ולהרגיע אותי כי אני מפחד שאם אני או אחד מבני המשפחה שלי חס וחלילה יעברו גלגול נשמות אז אנחנו לא ניהיה משפחה יותר חס וחלילה

תודה מראש על העזרה כבוד הרב אני שואל את השאלות האלה כי אני מאוד אוהב וקשור למשפחה שלי ואני לא רוצה ולא מוכן להחליף משפחה אף פעם

תשובה

ב"ה,

שלום וברכה,

בכל עניני גלגול נשמות לא כדאי להתעסק,

אנו לא יודעים את כל הפרטים,

צריך להיות מרוכז במה שיש, יש לנו נשמה טובה שמצפה ממנו לעשות רק טוב,

זה יעשה אותה מאוד מאושרת,

בברכה,

דני ארגמן