גילוח וגזירה

הרב גלעד שטראוס הרב גלעד שטראוס 28/06/20 05:36 ו בתמוז התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב ושבוע טוב,

אני אותו אחד שעזרת לו עם המחשבות הזרות ואני מודה לך מאוד תודה .

לא גילחתי קצת תקופה את השיערות למטה והיום גזרתי אותם פשוט כדי לקצר אותם קצת גם מגירודים וגם מנשירה חלקית כאילו שאני לפעמים שאני משתין אז נושר שיערה כזאת לא יודע מוזר . רציתי לדעת מה מותר לעשות ? האם מותר לגזור או אפילו לקצץ ? כי לקצץ ניראלי שלא

תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום רב,

אדם צנוע לא יתעסק באבריו הצנועים.

מה לבן עם קדוש לעסוק בכך?

מה לכל זה ולחיים יהודיים בריאים בגוף ובנפש?

עיין תשובה רחבה יותר בקישור:

https://www.kipa.co.il/%D7%A9%D7%90%D7%9C-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%A8%D7%91/%D7%94%D7%A1%D7%A8%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%A8-%D7%90%D7%A6%D7%9C-%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D/

נשירת שערה מפעם לפעם קיימת בכל הגוף. כשמסרקים את שיער הראש נושרות שערות - אפשר לראות זאת על המסרק או על המברשת. כמו שנשירה כזאת אינה מצדיקה לגזוז את שיער הראש - כך אין סיבה לגזוז את שער הערווה.

אם יש לך תופעות שמטרידות אותך בשער הערווה אז תפנה לרופא עור, הוא יבדוק וימליץ לך על טיפול.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן