גיור

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 01/09/19 11:09 א באלול התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב.

יש לי שאלה בנוגע לגיור של אימי. לפני שהתחתנה אימי עברה גיור לחומרא (לאור גיור לא תקין של אמא). אימי הביאה אותי ואת אחיי לעולם כאשר הייתה יהודיה אם כן.

לאחרונה, הגיעה אליי הידיעה כי בשנתיים האחרונות אימי עשתה מספר קעקועים אך למיטב ידיעתי מקפידה על צניעות, שבת וכשרות. הקעקועים נעשו אחרי הולדת כל אחיי. רציתי לדעת האם גיורה תקף, בגלל העברות שעליהם עברה, והאם האמור משפיע על הילדים? כלומר אם גיורה חלילה אינו תקף, האם זה אומר שאחיי ואני נצטרך לעשות גיור לחומרא גם כן?

תשובה

שלום

אין במקרה זה לפקפק בגיורה

כל טוב