גזל

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 20/02/18 16:16 ה באדר התשעח

שאלה

בס"ד

שלום, אני מוכרת שעובדת בחנות קוסמטיקה ויש לנו הנחה בחנות פעמיים בחודש 50 אחוז.

ההנחה היא למוכרות החנות בלבד ואפשר לקנות גם לבני המשפחה או חברה פה ושם. אבל למוכרות שעובדות בחנויות אחרות בצמוד לא, והמנהלת שלי שמה דגש על זה כמה פעמים והבהירה שלא ניתן לעשות הנחה למוכרות מסביב.

אני נזהרת מאד ברזל ועכשיו התברר לי שחברה שעובדת איתי אמרה למוכרת שתעשה לה את ההנחה שלה ושלא תגיד כלום למנהלת, היא ניסתה להתייעץ איתי אבל התחמקתי.השאלה מה אני צריכה לעשות? להגיד למנהלת ?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

אם הדבר לא ברור אינך צריכה להודיע חשדות רק דברים ברורים יש להודיע.

בברכת התורה והארץ

ינודה הלוי עמיחי

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן