גזל וקניה מהאינטרנת

חדשות כיפה הרב דוד לוי 31/12/19 13:01 ג בטבת התשפ

שאלה

אני קניתי בגד באינטרנט...וזה בכלל לא כמו שתואר אז צילמתי הוכחות וישר החזרו את הכסף. האם מותר לי לתת את זה לגמח? או שחייב שזה ישאר עד שיקחו את זה בחזרה (שזה לעולם לא יקרה כי זה מסין) ?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

שאל אותם האם הם רוצים אותו בחזרה .

בעניני ממון תמיד צריך לשאול את הבעלים. מאחר שהחזירו לך את הכסף הרי שהבגד הוא כעת שלהם.

בברכה

דוד לוי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן