בשר וחלב

חדשות כיפה רבני כושרות 08/08/18 08:16 כז באב התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב, לאחרונה אכלתי סטייק וכמה דקות אחרכך אכלתי פירה ובמהלך הארוחה התברר לי ששמו בפירה חמאה , הפסקתי מיד לאכול , הרגשתי כאילו חרב עליי עולמי, איך אוכל לכפר על עוון זה?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

תשובה בנויה מחרטה על העבר וקבלה לעתיד.

מדבריך ניכר שאת חלק החרטה קיימת.

נותר לקבל להבא להתחזק יותר בבירור של מה נכנס לנו לפה לפני שאוכלים.

חזק וברוך

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן