בקשת סליחנ

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 10/09/20 10:14 כא באלול התשפ

שאלה

שלום, שמי חן ואני רוצה לשאול שאלה בנושא בקשת סליחה.

מספר שנים שהייתי בקשר עם מישהו, הקשר לא היה בריא ולא נכון לשנינו. פגענו נפגענו והגענו לרמות נורא נמוכות. הקשר נותק וחודש המון פעמיים ובפעם האחרונה נותק לפני כשנתיים. ניסינו המון פעמים לסיים את זה יפה אך כשלנו שוב ושוב. היום אין בנינו שום קשר או ידע אחד על השני, ששנינו במקום אחר לגמרי והשאלה שלי היא האם עלי לבקש ממנו סליחה ולהתנצל? או שמוטב עלי להשאיר את זה כך סגור.

איני כועסת עליו או חלילה נוטרת לו מבחינתי מחלתי לו על הכל מזמן. אני מאמינה שגם הוא המשיך הלאה ומחל לי אני יודעת שיש לו לב טוב ורחום. אז היינו ילדים מלאים ברגש ואגו והיום שנינו כבר במקום אחר. השאלה שלי היא האם ניתן להסתפק בכך שעבר זמן, הפגיעה הייתה הדדית, התבגרנו וכל אחד פנה לדרכו או שמא עלי לבקש את סליחתו?

מודה מראש

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

כדאי לוודא שמחל, מציע כדי שלא יפתחו הדברים מחדש לא לשוחח בעל פה אלאלשלוח לו הודעת התנצלות בכתב , הודעה בנייד וכדומה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן