בצל שנחתך בסכין בשרית וטוגן במחבת חלבית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 14/04/19 16:41 ט בניסן התשעט

שאלה

שלום וברכה.

בצל נחתך בסכין בשרית, לאחר מכן טוגן עם שמן וביצה בתוך מחבת חלבית ועורבב בתוך המחבת עם מזלג בשרי. בגלל שמדובר על דבר חריף אז לא משנה אם הכלים בני יומם או לא נכון? אם כן משנה, המחבת בת יומה והסכין והמזלג לא בני יומם. המזלג והמחבת צריכים הכשרה? איך מכשירים? תודה רבה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

בהגעלה. כדאי להצטרף להגעלת כלים של ערב פסח.

חג כשר ושמח

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן