בעיה משפחתית

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 08/01/20 18:15 יא בטבת התשפ

שאלה

שלום רב, רציתי לשאול בנוגע לדוד שלי שיהיה בריא עד 120 , הוא היה דתי עד גיל 30 בערך ועכשיו הוא בן 40 יצא מהסביבה הדתית ועזב את הבית של סבתא שלי ,ועבר לגור באילת לבד ... אנחנו ממש דואגים לו כבר שנה וחצי שהוא שם ולא מצליחים להחזירו בכלל ! אני נסעתי אליו לפני כחודשיים על מנת להחזיר אותו והוא לא רצה טען שה׳ איתו והוא לא רוצה לעזוב שם .. אין לו שם כלום נגמר לו כל הכסף בקושי מקום ללינה יש לו ואוכל כמעט ולא .. מבקש כספים ללא הפסקה שולח הודעות לכל המשפחה שהוא במצב נפשי לא טוב והוא רוצה למות ורק מבקש כסף .. כשמדברים איתו בפאלפון הכל נשמע מעולה אצלו אבל הוא במצב לא טוב בכלל אנחנו יודעים. כואב לי ממש הלב עליו ממש אני מתפלל כל יום לקדוש ברוך הוא שיעזור לנו איתו ויחזור בריא ושלם .. אני לא יודע למי לפנות לבקש עזרה אולי תפילות יעזרו .. אבל דרך לטפל בה אשמח לשמוע מרב .. תודה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כדאי תחילה ליידע את הרווחה באילת שיטפלו בו וידעו עליו, חשוב שיהיו אנשים באילת שידעו עליו וישמו עליו עין.

כמו כן אם תהיה שמחה במשפחה כדאי אולי שיפגש עם רב גדול שיכול להשפיע עליו או שהוא מעריך.

בודאי תפילות יועילו.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן