בנושא זיווג

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 05/08/19 21:42 ד באב התשעט

שאלה

שלום וברכה שמי א....

יש לי בעיה מעוד מורכבת בנושא הזיווג

אני מנסה להיפגש ולהכיר בת זוג, אבל כל פעם יש מעצור זה מתחיל בשיחה טלפונית או בהודעות אבל אין מפגש לדייט, כל אחת אומרת שזה לא מתאים והיא לא מעוניינת ואני ממש לא מבין למה זה, כל פעם וכל פעם זה אותו דבר, אני לא מבין מה המעצור שיש אצלי מה הבלימה, ממש בולם אותי כל פעם אשמח להבין מה הגורם לזה, אשמח לתשובה.

תשובה

שלום וברכה,

ראשית, אני מברך ומתפלל כי תזכה במהרה להכיר את מי שמתאימה לך.

איני יודע לבאר מפני מה זה לא הולך בנתיים.

אולם אני מציע לך דווקא לשאול את מי שמכיר אותך, ויש לך יחסים מאוד כנים איתו או איתה – מה יכולה להיות הסיבה שמרחיקה את המפגש, ומפני מה זה לא הולך.

אפשר שהם יתנו לך קצה חוט, שיפתח בפניך פתח להבין מה אתה יכול לשנות, ואולי משם תבוא התשועה.

כל טוב ובשר לנו שמחות