בן 18

הרב הלל מרצבך הרב הלל מרצבך 01/06/18 00:29 יח בסיון התשעח

שאלה

יש לי דודה בת 85 שהיא לי כאמא (אמי נפטרה) בני חזר בתשובה (כיפה שחורה) מסרב להתקרב אליה.

מאוד פוגע בה הדבר מפאת גילה המבוגר שאין הוא רשאי להתקרב אליה. האם זה כך צריך להיות?

אנו מתראים פעם בחודש חודשיים לזמן קצר.

תודה

תשובה

שלום וברכה,

את מתארת תיאור קשה וכואב.

אין ספק שזה לא מצב תקין. וצריך לשוחח איתו מדוע כך הוא מתנהג.

כטבעם של דברים, יש כאן כמה נתונים נוספים שלא מספיק ידועים וברורים.

מציע שתשוחחי עם הרב של בנך על העניין, ובאופן כזה הוא יסביר לבנך עד כמה חשוב להתייחס יפה לאנשים שסובבים אותנו, גם אם חושבים אחרת מהם בנושאים שונים.

בהצלחה רבה,