בית ללא מזוזה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 16/06/19 14:13 יג בסיון התשעט

שאלה

שלום

לאשתי נערכת מסיבת פרישה אצל חבירה חילונית שאין בביתה מזוזה(אנטי דתית)

אין בעיית אוכל מאחר והכל לפי קייטרינג כשר

האם יש בעיה לאכול במקום ללא מזוזה

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

על בעל הבית מוטלת מצווה עשה של מזוזה, אולם אין איסור לבוא לבית זה אם המזוזה לא קיימת.

כל טוב

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן