בין אדם לחברו

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 03/06/18 07:38 כ בסיון התשעח

שאלה

הרב זה דחוף פגעתי במישהו שהייתי מסטול ברבים ולמרות שעשיתי תשובה ממש על זה והשתניתי ממש הוא לא סולי לי *הוא לא שומר תורה ומצוות אז ניסיתי לגייסו אבל בכל פעם שהיתי הוא אפילו לא רצה לשמוע ממני חשוב לציין שניסיתי

יותר משלוש פעמים מה לעשות אים לי תשובה על זה ???!!!

תשובה

שלום.

אני מציע שתנסה לשלוח אליו אנשים שהיו באותו מעמד כשביישת אותו, ושהם ינסו לפייס אותו בשמך, כך אולי הוא יבין שאתה מנסה באמת לתקן את מה שקילקלת.

אם גם זה לא מצליח, אתה לא חייב להמשיך. אתה עשית את שלך. אבל בהחלט מומלץ שתנסה מידי פעם בעוד דרכים. למשל במכתב. במיוחד לקראת יום כיפור.

כמו כן, תתאמץ לקבוע בליבך אהבה אליו ותלמד עליו זכות, ובע"ה הקב"ה ייתן גם את אהבתך בליבו.

בהצלחה