ביטול גיור

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 22/01/20 23:41 כה בטבת התשפ

שאלה

היי אני נמצאת בתהליך גיור ואלי שהוא אינו יהודי עלה לתורה.

האם עובדה זו יכולה לפגוע לי בקבלת הגיור בבית הדין?

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בסד

שלום וברכה

דברים כאלו אפילו לא מעכבים גיור. אלו דברים שקוראים בכל מקום. ולואי שזו תהיה הבעיה היחידה .

העיקר הוא שמירת אורח חיים של יהודי, אמונה,תפילה, שמירת שבת, כשרות.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן