בחירת מספר דירה

חדשות כיפה הרב אפי קיציס 21/07/19 13:20 יח בתמוז התשעט

שאלה

קניתי בית בדימונה שאלתי אם מספר 13 זה מספר הדירה זה מספר טוב לדירה ומהמשמעות?

תודנ ושבת שבת שלום

תשובה

לשואלת שלום רב וברכות לקניית הבית.

יש בנצרות אמונות טפלות נגד המספר 13 כמביא מזל רע, אך ביהדות אין לכך כמובן שום יסוד.

ביהדות יש מספר דברים שקשורים למספר 13 ( למשל 13 מידות, גיל הבר מצווה, 13 העיקרים, גימטריה של "אחד" ושל "אהבה" ועוד).

כל אלו הם רעיונות יפים וחשובים. אבל אין לזה קשר והשפעה כלל למספר הדירה שקניתם.

הקניה תהיה מוצלחת על פי התנאים הפיזיים של הדירה שבחרתם, ועל פי התוכן הרוחני והקדושתי שתכניסו לתוכה. רק זה ישפיע על הדירה והנאתכם ממנה לאורך ימים ושנים.

בברכה

אפי קיציס