בחירה בין רופא יהודי לרופא ערבי

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 16/08/18 13:32 ה באלול התשעח

שאלה

כבוד הרבנים שלום רב.

אישתי צריכה לעבור עקירה של שיניי בינה, היא קיבלה שתי חוות דעת אחת מרופא ערבי שטיפל בבני משפחתה, לכן היא נמוכה ביחס לרופא היהודי שנתן חוות דעת יקרה יותר משמעותית, שאלתי היא אל מי ללכת?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכת ד'

ללכת לרופא היותר טוב על פי המלצות מי שעבר טיפול דומה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן