בגידה

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 18/11/19 23:23 כ בחשון התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב

אני כותבת את זה עם דמעות אני נשואה +2

כבר 8 שנים.

לאחרונה דיבר איתי גבר שהכרתי דרך חברים משותפים כשיצאנו עם הילדים לפעילות (שוחחנו חודשיים בערך) הוא ממש משך אותי במילים שלו ונפגשנו פעמיים והתנשקנו. רק אחרי שנפגשנו הבנתי לצערי שזה לא בסדר ואמרתי לו שאני לא כזאת ואני לא מעוניינת וניתקנו קשר. תמיד בגידה הייתה בשבילי קו אדום.

אני אוהבת את בעלי מאוד ומתחרטת חרטה עמוקה לא יודעת איך הגעתי לזה בכלל. אני מרגישה רע עם זה אני בוכה המון בגלל זה.

איך ניתן לכפר על זה? והאם לספר לבעלי? (אני יודעת שאם אספר לו הוא יתגרש, הוא לא יצליח להכיל את זה)

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

דרך התשובה למה שאת עשית, היא הדרך התשובה שצריך לעשות, לאחר כל עבירה ונפילה.

ולכן, הניתוק שלך מאותו אדם, החרטה, הצער,הם הדרך לתשובה טובה ומבורכת, וכמובן קבלה לעתיד לא לעשות דברים כאלו.

לגבי ההמשך:

א. עלייך לשכוח ולהתנתק מהעבר ולא להתעסק בו, כי הוא אינו מועיל לך.

ב. פנייך צריכות להיות לעתיד, ולדעת להיזהר לא להיכנס למקרים כאלו שוב פעם.

ג. לחזק תמיד את הקשר הזוגי בניכם, בדרך נכונה וקדושה.

ד. ללמוד הלכות הקשורות לצניעות וייחוד.

ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן