אשתי שכחה להדליק נרות שבת.

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 26/05/20 16:20 ג בסיון התשפ

שאלה

לכבוד הרב! אשתי שכחה להדליק נרות שבת האם היא להוסיף נר? תודה מראש.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

בימינו שיש ממילא אור בבית, יש לסמוך על הפוסקים שהקלו שלא להצריכה להדליק עוד נר.

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן