אני דלוקה על מישהי

חדשות כיפה חברים מקשיבים 07/06/18 22:08 כד בסיון התשעח

שאלה

היי

מלפניי כמה זמן אני נדלקתי על מישהי. היא לא מהבית ספר שלי. אני מכירה אותה כי חיטטתי למישהו שאני מתכתבת איתו מהאינטרנט בפייסבוק. דברתי איתה קצת אבל זה לא היה ממש מעניין. לא נראה לי שהיא נדלקת גם על בנות. מה לעשות לגביי העניין הזה?

לא אמרצי חה שאני דלוקה עלייה וגם לא אמרתי את זה למי שאני מתכתבת איתו. הוא די נחמד והוא תמיד משמח ומעודד אותי.

תשובה

שלום ליאת היקרה

אני חושב שחשוב לחזק את עצמך ואת הכוחות שבך וכך ממילא לבנות קשרים בריאים וטובים

טוביה

tsbias1@gmail.com