אני בחרדה

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 17/02/19 21:40 יב באדר א'

שאלה

שלום רב

אני שככ חרדה משבועות וכו חוששת שהיום נכשלתי ואשמח לעצה.

היום עמיתה התקשרה לספר לי משהו על עובד שלי שנמצא בחופשה ארוכה וסובל מבעיות שונות...בפתח דבריה ציינה שהעובד השביע אותה שלא תספר..אבל היא הרגשה שהיא חייבת לשתף ולהתייעץ

בגלל שחששתי שזה יכול להיות מצב חמור לא עצרתי בעדה. בסוף זה לא היה ככל עניין של סכנת נפשות.

אולי בכך שהקשבתי הכשלתי אותה ואותי..

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה

אולי.

ואולי לא, כי אכן יכול להיות שמדובר במצב חמור.

החרדה קיימת.

ועכשיו צריך למצוא דרך לעשות את התיקון היותר טוב גם למה שנעשה, וגם לעתיד.

לגבי מה שנעשה - טוב מאוד שהדבר יהווה חיזוק לשמירת נאמנות, לעמידה בדיבור, ולהכרעה שלא מדברים על נושאים שאחרים הושבעו שלא לספר, אלא אם כן ידוע במפורש שמדובר במצב חמור מאוד.

ועל ידי כך, נכנסים לעולם התיקון, והופכים את הנפילה לצמיחה.

האם את יכולה ללכת בדרך זו ?

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן