אמונה

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 03/06/18 14:58 כ בסיון התשעח

שאלה

שלום כבוד הרב,

חשבתי על זה הרבה ורציתי לשאול אותך איך מקבלים את האמונה שבאמת יש את הקב"ה ושאנחנו מאמינים במשהו אמיתי וקיים? איך אפשר לדעת שאנחנו לא מאמינים במשהו שסתם מישהו מסוים פתאום החליט להמציא?

תורה רבה מיכל.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום

לומדים אמונה ברצינות רבה, ובונים את האמת כראוי

כל טוב

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן