התכתבות של אשתי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 07/06/18 11:45 כד בסיון התשעח

שאלה

שלום לכבוד הרב

תפסתי את אישתי מתכתבת על דברים גסים עם גבר נשוי בוואטסאפ שלה בפלאפון הפרטי שלה ושולחת לו תמונות וקוראים אחד לשני בשמות חיבה וכתוצאה מזה היא מתייחסת אליי בצורה מכוערת ולא מכבדת ולא ישנים יחד ולא מקיימים יחסי אישות כבר 3 שנים כי היא לא רוצה היא פתחה תיק ברבנות ונחושה להתגרש האם זה נחשב בגידה?

תשובה

שלום

אני מבין את הכאב שלך ושותף למחאה המוסרית וההלכתית כנגד התנהגות מושחתת כזו.

אם כוונתך האם היא מפסידה כתובתה, אכן בדיון בבית הדין בתיק הגירושין מידע כזה יכול להוביל להפסד כתובה במקרים מסויימים.

אם כוונתך האם היא נאסרת עליך ועל האדם השני, הדבר תלוי בכמה גורמים נוספים שהצניעות יפה להם ועל כן צור עימי קשר ואפרט.

כל טוב