אלון

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 15/12/19 07:53 יז בכסלו התשפ

שאלה

שלום רב,

רציתי לשאול את הרב האם מותר, בבקשה:

* להרהר בשם השם יק-ו-ה בשירותים, בזמן המקלחת ו/או בזמן ההתפנות ...

* ו/או האם אפשר לנגן בראש את תיקון הנפש שהם חלק מפסוקי תהילים של רבי פינטו.

*ושאלה נוספת האם מותר לקורא את הספר איל משולש של הגר"א הקדוש בשירותים

היות וזה ספר שלא כולל קדושה אלא נכתב בו עי הגאון דברי מתמטיקה.

אשמח מאוד למענה

ערב טוב, וכל טוב

ברכה והצלחה

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

אסור להרהר בשרותים או במקלחת בדברי תורה

אם הספר של הגר"א עוסק אך ורק במתימטיקה מותר

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן