אכזבה

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 03/04/19 10:27 כז באדר ב'

שאלה

שלום כבוד הרב בוקר טוב.

הרב מחנך שלי שלח מכתבים לכל הכיתה כמה כנראה יהיה הציון שלהם במגן בגמרא.

אני מאוד מכבד את הרב, מגיע לו לשיעורים(שלא כמו רוב הכיתה) משקיע וכו'.

אני משתדל אבל הציונים לא בשמיים והרב שלח במכתב שהוא יתן לי במגן ציון נמוך ואני מאוד מאוכזב ממנו, עד כדי כך שכשהוא עובר לידי ממש קשה לקום לכבודו, קשה לי להסתכל אליו בעיניים.

אני לא יודע מה לעשות, תודה רבה הרב ויום טוב ומבורך.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

הדבר הפשוט שאפשר לעשות זה לגשת לרב ולבקש לשוחח על הענין,

רק תעשה זאת אחרי שתתן לרגשות בכעס לדעוך.

בהצלחה.

דני ארגמן

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן