איך להתקרב יותר לה'?

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 14/01/20 13:07 יז בטבת התשפ

שאלה

הי

שמי לירון בת 24 נשואה+2 בנות מהממות ברוך ה'.

לפני הנישואים לא הייתי הולכת כל כך בצניעות

ואחרי הנישואים התחלתי ללכת עם כיסוי ראש בהתחלה חלקי ולא מזמן התחלתי להשים כיסוי ראש מלא ברוך ה' וגם התחלתי ללכת בצניעות

חצאיות ארוכות..חולצות צנועות.

אבל אני מרגישה שאני רוצה להתקרב עוד לה'.

אני מעל שנתיים חווה חרדות לא נעימות שהתחלתי לחוות לאחר הלידה הראשונה...ואני מרגישה שה' רוצה שפשוט אפנה אליו ולא אעזר בפסיכולוגים וכו'

אני רק לא יודעת איך להתקרב אליו יותר? האמת שאני לא ממש מצליחה לשמור שבת כהלכתה לצערי הרב! וגם לגבי טהרת המשפחה אני מרגישה שאני צרכיכה ליווי .... כדי לשמור את זה כמו שצריך.

אודה לתשובה

לירון

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אשרייך ואשרי חלקך שזכית להקים משפחה אוהבת וחמה.

קשה מאד לתת עצות באתר, אבל כדאי שיהיה לכם קשר עם משפחה תורנית (בגילכם בערך) עדיף שגם יהיו קרובים לבית מגוריכם, אולי אברכים או לומדים. אתם תבואו אליהם והם אליכם, וכך תוכלו ללמוד אחד מהשני את ההלכות, וזה יעשה מתוך קשר של שמחה, אולי גם משחקים לילדות שלך. וכדו'. כך שתקבלו את הדברים מתוך החיים עצמם ולאו דווקא בצורה של למוד מסודר, כך הרבה פעמים הדברים מתקבלים בשמחה.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ