איך להתחזק באמונה?

הרב דני ארגמן הרב דני ארגמן 10/05/21 15:16 כח באייר התשפא

שאלה

בזמן האחרון אני התחלשתי מאוד באמונה,אני כמובן מאמין עדיין שהשם יצר וברא את כל העולם ואותנו ,אבל האמונה שלי התחלשה (זה מתבטא שאני פחות מתעניין וקורא בספרי יהדות,פחות רואה סרטונים ביהדות,והתפילות שלי בזמן האחרון ללא כוונה),רציתי לדעת מה אפשר לעשות על מנת לחזק את האמונה?

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

ב"ה,

ללמוד,

ואם אין חשק אז ליצור חשק ללמוד,

אפשר להתחיל ללמוד בלי חשק ועם האוכל בא התאבון,

בברכה,

דני ארגמן

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן