איך להעלות לעצמי את הביטחון

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 26/11/19 10:20 כח בחשון התשפ

שאלה

היי אני בשירות לאומי שנה שנייה כבר ואני מרגישה שם לא משמעותית אין לי חוויה של שירות לאומי בכל אופן רציתי לדעת איך אני יכולה להעלות לעצמי את הביטחון אני משתדלת באמת למלא לעצמי את היום אם זה ספורט ולהגיע כל יום ובאמת להשתדל להתפלל ולהגיד תניא אבל שוב משהו חסר אני מרגישה מאוד לבד ואני עושה דברים ללמוד לרישיון ובטח תאמרו לי ללכת לפסיכולוג או לכתוב במחברת אני יכולה אני אצליח אבל זה לא עובד אז בבקשה איך פעם אחת ולתמיד אני ארגיש ביטחון עצמי ארגיש שאני אוהבת את עצמי אני פאקינג לוקחת כדור בשביל להיות שמחה.. גם המצב בבית לא טוב ההורים רבים המון אין לי קשר עם אבא שלי גם עברתי בשנה שעברה איזה משהו שמאוד השפיע עליי.. איך להפסיק להיות לחוצה ואני בת 20 ומרגישה כמו בת 17.. וחוץ מזה הביישנות הזאת אני אוהבת אותה את התכונה הזאת אבל הסביבה גורמת לי להרגיש שזו תכונה מעפנה בקיצור גם כל הקטע לכתוב במחברת מה יש לי טוב זה לא עוזר זה פשוט לא נכנס

תשובה

כדי לפנות למאמנת אישית קאוצ'ר בלעז, היא ממוית לדברים כאלו , לי כרב אין את הידע הנדרש