אזכרה

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 30/11/19 23:58 ב בכסלו התשפ

שאלה

ביום חמישי הבא יש אזכרה של 6 שנים לפטירת אבי, באותו היום יש לי משהו שמאוד מאוד חשוב עבורי והוא מתנגש עם האזכרה.... ואין לי אופציה להזיז אותו... יחד עם זאת חשוב לי גם לקיים את כל המצוות לגבי פטירת אבי כמו : קריאת קדיש וכו׳ קיימת אפשרות שיום לפני האזכרה (יום רביעי) אני אעלה לבית העלמין ואמצא אנשים למניין כדי שאוכל לקרוא קדיש על אבי ? או כל אפשרות אחרת שקיימת בעניין

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

שלום וברכה,

לכתחילה ראוי להעלות לקבר ביום פטירת אביך, כאשר זה לא מסתדר, אפשר להעלות ביום שלפני או ביום שאחרי.

בשורות טובות

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן