אונס בילדות חתונה

הרב חנן שוקרון הרב חנן שוקרון 12/06/18 19:17 כט בסיון התשעח

שאלה

שלום יש לי חברה כבר שנתיים ואנחנו חושבים על חתונה בקרוב, אבל לפני כמה ימים היא גילתה לי שהיא נאנסה אונס מלא 4/3 פעמים שהייתה קטנה בגיל 5-12, עכשיו מבחינת ההלכה מה השלכות של דבר כזה לגבי חיי הנישואים בעתידהאם זה מותר ובסדר? והאם היא איבדה את בתוליה בגלל זה למרות הגיל שזה קרה?

תשובה

לשואל שלום,

ברכת מזל טוב גדולה! שתזכו להקים בית כשר ונאמן בישראל מלא בקדושה וברכה ברוחניות ובגשמיות. אמן.

מצער לשמוע על העבר הקשה, אכן זה דורש ממך יותר רגישות והכלה בהקשר האינטימי.

מבחינת ההלכה אין שום מניעה להתחתן.

ככל הנראה הבתולים הוסרו, בדרך כלל מעל גיל 4,5, הבתולים לא שבים כמו שהיו.

בהצלחה רבה בכל! בשעה טובה!