אובד עצות

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 12/05/20 08:24 יח באייר התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב

יש בכוונתי להתחזק ושאלתי היא

אני יודע ורוצה להתחיל עם הנחת תפילין לבישת ציציצת ושמירת שבת

הלכתי לטיבוד לגמרי בנושא איך להתחיל ללמוד יש גמרא משנה הלכה תורה וכו

אשמח אם תעשה לי קצת סדר

תודה כבודו

תשובה

כדאי להתחיל עם לימוד פרשת שבוע , כל יום קצת מהפרשה וכך לכסות את התורה

במקביל ללמוד ספר הלכה מודרני המומלץ ביותר פניני הלכה של הרב מלמד , יש מהדורה אינטרנטית במרשתת.

כדי לקבל תמונה רחבה על היהדות ממליץ לקרוא את הספר "נתיב ליהדות" - בהוצאת נתיב המרכז הלאומי לזהות וגיור (גילוי נאות-אני עובד בנתיב)

אפשר לרוכשו בצומת ספרים או סטימצקי