אבודה....

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 01/11/18 18:10 כג בחשון התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

בעבר לפני שהתחלתי לשמור שבת ולקיים מצוות, לפני שהכרתי את השם, יסלח לי ה' על המשפט שאני עומדת לומר.. יצאתי עם בחור לא יהודי(לא ערבי).

עברה חצי שנה מאז והבחור שולח לי הודעות,

שהוא לא יכול בלעדיי ודברים כאלו..

ניסיתי לגרום לו שיתרחק ממני אך ללא הצלחה.

הבהרתי לו שאני מעוניינת רק באדם יהודי ואין הקשבה.

הוא ממשיך עם ההודעות,השיחות וזה מציק.

השאלה שלי היא איך לגרום לו להרפות ממני? כי אני באמת אבודה...

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש לפנות למשטרה להודיע להם על כך שיפעלו על פי חוק הטרדה. כמו כן אולי אפשר לפנות לארגון "להבה" להתייעץ אתם אולי הם יודעים כיצד מתגברים על בעיות אלו. בכל מקרה כדאי להחליף מספר פלאפון ושלא יהיה לו כל קשר אלייך.

בהצלחה

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן