תירס על האש

חדשות כיפה 27/04/22 14:47 כו בניסן התשפב

צילום: טקה סטודיו
צילום: טקה סטודיו

מצרכים

למיונז צ'יפוטלה:

1 ביצה

200 גר' שמן חמניות

10 גר' חומץ יין לבן

1 צ'ילי צ'יפוטלה ברוטב אדובו / צ'יפוטלה

עבור קלחי התירס:

4 קלחי תירס מבושלים

שמן קנולה

כוסברה

ליים

הוראות הכנה

למיונז הצ'יפוטלה:

הקציפו בבלנדר ידני את הביצה, הצ'יפוטלה והחומץ עם מעט שמן עד שהתערובת מתחילה להתעבות.

מוסיפים בהדרגה שמן חמניות תוך כדי ערבוב עם התערובת.

עבור קלחי התירס:

מורחים את התירס בשמן קנולה ומבשלים על הגריל ב 200 מעלות במשך 3-5 דקות.

מוציאים מהגריל ומניחים מעל עלי כוסברה להגשה.

מוסיפים כמה פרוסות ליים ומיונז צ'יפוטלה.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות