מצרכים
400 גרם גבעולי אספרגוס חי
250 גרם תותים טריים ושטופים
100 גרם תרד טרי ושטוף
2 כפות צנוברים\אגוזים
חצי צרור עירית
חצי צרור פטרוזיליה
3 כפות חומץ פטל
5 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה
ננקה ונקלף את האספרגוס, נסיר את החלקים העציים ונחתוך לטבעות.
ננקה את התותים ונחתוך לפרוסות.
נטגן קלות את הצנוברים\האגוזים.
נכין רוטב- נערבב את חומץ הפטל, שמן הזית, המלח, הפלפל ועשבי התיבול הקצוצים.
נשפוך את הרוטב על האספרגוס והתותים החתוכים.
בקערה, נניח את התרד ומעליו את האספרגוס והתותים, נפזר את הצנוברים\אגוזים ונגיש.
המתכון באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי