''קבלה לעם?''

חדשות כיפה הרב ארז משה דורון 24/05/07 01:28 ז בסיון התשסז

שאלה

מה דעת הרב בנוגע לעמותת קבלה לעם (המשתייכת לתנועת "בני ברוך") והאם הם מייצגים את הקבלה ואת הדרך התורנית-רוחנית שלנו או שמא הם בכלל זרם בנצרות/מסיונרים ח"ו. תודה רבה מראש.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

תשובה

קבלה לעם היא תנועה רפורמית מסיונרית וחובה לפרסם שצריך להתרחק מהם בכל צורה. אין בדבריהם כי אם סילוף בוטה וחמור של דברי התורה ופנימיותה.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן