כשאין לנו זמן לבישולים מושקעים לארוחת ערב אבל לילדים אין חשק לעוד טוסט או חביתה, אני מכינה איתם את המתכון הקליל הזה שמתחסל במהרה. לביבות גבינה טעימות.
חוויה נהדרת לכולם, ועל הדרך הילדים לומדים להתמצא במטבח. עכשיו רק נשאר ללמד אותם לשטוף כלים...
 

מצרכים:
 
300 גרם גבינה
3 ביצים
רבע כוס סוכר
חצי כוס קמח שיפון או לבן
קורטוב אבקת אפיה
רבע כוס שוקולד צ'יפס (לא חובה)
50 גרם חמאה

אופן ההכנה:

טורפים את הביצים והסוכר, מוסיפים את הגבינה, הקמח ואבקת האפייה.
אפשר להוסיף שוקולד צ'יפס. 
נותנים לבלילה לנוח ל20 דקות. 
במחבת טפלון מחממים 20 גרם חמאה וכשהיא נמסה יוצקים מהבלילה למחבת. כשהשוליים מבלים צבע זהוב הופכים את הלביבות ומטגנים כמה דקות מהצד השני.
מגישים עם סירופ מייפל/שוקולד ופירות חתוכים בצד.
בתאבון!
 

אוכלים ונהניםצילום: שלומית גולדין הלוי

 

למתכונים נוספים של 'קרובים לצלחת'