ניזרי  תושב היישוב עמיחי, ממגורשי עמונה, פותח היום (ג') את המסעדה בשותפות עם ישראל טאטו ואחיו - יהודה ניזרי. המסעדה - "פתורא" שמה, תציע לסועדים מספר סוגים של בשר מפורק בבישול ארוך, של 10 שעות לכל הפחות בקדירת חרס, בתוך לחם עם ירקות ורטבים שונים. 

החל מהיום ועד השבוע שחל בו ט' באב, המסעדה תיפתח במתכונת הרצה ותציע אוכל רחוב ישראלי במחירי הרצה - 15% הנחה על כל התפריט, כולל יין ומשקאות חריפים. "מקווה שבעזרת האל האוכל יערב לכולם וישמח לבבות", מסכם ניזרי.

 

מסעדת "פתורא"  - רחוב שמאי 8, ירושלים.