מצרכים (לכ-6 עוגות אישיות או לעוגה אחת בתבנית): 1 שמנת מתוקה (200 מ"ל) 6 חלמונים 4 כפות סוכר 500 גרם גבינת מסקרפונה 5 טבליות ג'ינג'ר דורות 4 ביסקוויטים 1/2 כוס קפה [caption id="attachment_907802" align="alignnone" width="600"] עוגת טירמיסו ג'ינג'ר יח"צ[/caption] אופן ההכנה: 1. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לקערה. 2. מקציפים במיקסר את החלמונים יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת בהירה. 3. מוסיפים את גבינת המסקרפונה וטבליות הג'ינג'ר למיקסר יחד תערובת החלמונים וממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד לערבוב אחיד של שתי התערובות. 4. מעבירים את החלמונים המוקצפים והמסקרפונה לקערה עם השמנת ומערבבים היטב תוך כדי קיפול התערובות. 5. שופכים מחצית מהתערובת לתבנית ומסדרים בגובה שווה. 6. מסדרים מעל את הביסקוויטים ומעליהם יוצקים את הקפה. 7. מסדרים מעל הביסקוויטים את יתרת תערובת המסקרפונה ומסדרים באופן שווה 8. מכניסים למקרר ל-12 שעות לפחות ומגישים.