1. נכון שברגע שפותחים סוכר חום הוא מתחיל להתגבש? בפעם הבאה תכניסו כמה חתיכות מרשמלו לאריזה לפני שתסגרו אותה והסוכר ישאר גרגירי למשך חודשים
[caption id="attachment_905809" align="alignnone" width="600"] סוכר חום shutterstock[/caption] 2. נכון שגביעי גלידה נוטים לטפטף מלמטה על כל הבגדים? בפעם הבאה הכניסו חתיכת מרשמלו לגביע לפני שאתם מוסיפים את הגלידה [caption id="attachment_905811" align="alignnone" width="600"] ילד אוכל גלידה מטפטפת shutterstock[/caption] 3. נכון שנרות יום ההולדת מטפטפים תמיד על העוגה? תקעו כל נר באמצעה של חתיכת מרשמלו ותנו לו לטפטף עליה, תוכלו לזרוק את המרשמלו אחרי שתכבו את הנרות [caption id="attachment_905813" align="alignnone" width="600"] נרות על עוגת יום הולדת shutterstock[/caption] 4. מכינים ציפוי לעוגה ומגלים שחסרים מצרכים? פזרו מרשמלו על העוגה, ולאחר כמה דקות בתנור הם ימסו והנה - יש ציפוי [caption id="attachment_905814" align="alignnone" width="600"] ציפוי לעוגה shutterstock[/caption] 5. בפעם הבאה שעשו לעצמכם פדיקור, תרגישו כמו בסלון יופי. שימו מרשמלו בין אצבעות הרגליים ומירחו לק מבלי שהאצבעות ילכלכו זו את זו. [caption id="attachment_905816" align="alignnone" width="600"] פדיקור shutterstock[/caption]